HOOM makelaars

Lindelaan 48
6711 MV Ede
Tel: 0318-655550
info@hoommakelaars.nl
Sysselts Kwartier kavel 14, 6711 Ede Koopsom € 680.000,- v.o.n.
Sysselts Kwartier Kavel 14 in Ede 6711

Omschrijving

Exclusieve bouwkavels op het voormalige kazerneterreinen van de Simon Stevinkazerne te Ede.

Namens onze opdrachtgever, de gemeente Ede, bieden wij een aantal exclusieve en royale bouwkavels aan, op een schitterende ligging in de bossen van de Sysselt en aan de rand van de Ginkelse heide.

Deze ruime en exclusieve kavels bieden royale bebouwingsmogelijkheden en hebben een rustige ligging in een luxe woonomgeving.

Daarnaast bieden wij een drietal zeer royale boskavels aan met oppervlaktes tot ca. 6500 m2.

Deze zeer royale kavels hebben eveneens ruime bebouwingsmogelijkheden en een groot deel van de kaveloppervlakte bestaat uit bosgrond.

Het exclusieve karakter van deze kavels wordt mede gekenmerkt door de ligging, direct in het bos.

Deze kavel bestaat uit een woonperceel met een uniek stuk bos. Dit bos is namelijk onderdeel van het Natura2000 gebied. Dit houdt in dat u eigenaar wordt van een bijzonder stuk natuur waar u exclusief van kunt genieten. Dit brengt echter ook bijzonder onderhoud met zich mee. Het verkoopteam kan u hier verder over informeren.

Graag informeren wij u hierover in een persoonlijk onderhoud.

U kunt hiervoor een afspraak maken met het hiernaast genoemde makelaarskantoor.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 680.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 5515 m² Kadasteroppervlakte 5515 m² Kadastrale gegevens Oppervlakte 5515 m²