Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Sysseltse Zoom Kavel 49 in Ede 6711 VP

Sysseltse Zoom kavel 49

6711 VP Ede
Koopsom € 270.000,- v.o.n.
0318-655550

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op de voormalige kazerneterreinen van de Elias Beeckmankazerne te Ede, bieden wij namens onze opdrachtgever, de gemeente Ede, een aantal bouwkavels aan op een schitterende locatie tegen de bosrand van het bosgebied De Sysselt.

Deze bouwkavels variëren in oppervlakte en zijn geschikt ter...
Lees meer

Omschrijving

Op de voormalige kazerneterreinen van de Elias Beeckmankazerne te Ede, bieden wij namens onze opdrachtgever, de gemeente Ede, een aantal bouwkavels aan op een schitterende locatie tegen de bosrand van het bosgebied De Sysselt.

Deze bouwkavels variëren in oppervlakte en zijn geschikt ter bebouwing van vrijstaande woningen. De ligging van deze kavels tegen de bossen en in de nabijheid van de Ginkelse hei is ronduit schitterend en uniek. Het is wonen aan de rand van de Veluwe, doch in nabijheid van Ede centrum, uitvalswegen en station Ede-Wageningen.

Ieder kavel heeft zijn eigen kavelpaspoort, hierin staat de exacte locatie van de kavel, de grootte, wat wel en niet mogelijk is en natuurlijk de prijs.

Wilt u op deze kavel uw woning (laten) bouwen? U bent van harte welkom op de informatie avond op donderdag 23 november a.s. tussen 16:30 & 18:30 voor meer informatie.

De toewijzing van de kavels vindt plaats op basis van een loting bij Van Putten Van Apeldoorn Notarissen te Ede. Het inschrijfformulier kunt u verkrijgen tijdens de informatie avond en op uw verzoek mailen wij u deze ook graag toe.
Het inschrijfformulier dient uiterlijk op 8 december aanstaande om 16:00 door Van Putten Van Apeldoorn Notarissen te zijn ontvangen. De loting vindt plaats op 14 december om 09:00 op het kantoor van Van Putten Van Apeldoorn Notarissen aan de Stationsweg 36 te Ede. Deze inschrijving is kosteloos en u mag hierbij aanwezig zijn.

Voor meer informatie kunt u contact met ons kantoor opnemen op 0318-655550 of via info@hoommakelaars.nl.
Kijk ook eens op www.veluwsepoort.nl, daar staat alle actuele informatie over de kavels.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 270.000,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Indeling Perceeloppervlakte 440 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag

Foto's

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.