Aankoopmakelaar bij woning kopen

U wilt een huis kopen? Wij begeleiden u graag bij het kopen van een huis. U kunt ons ook met een gerust hart meenemen voor advies op locatie. Wij begeleiden u dan bij de aankoop als aankoopmakelaar. Als makelaar hebben wij jarenlange ervaring in het onderhandelen en kunnen u zo vaak duizenden euro’s besparen.
 

Koop bezichtiging

Elke bezichtiging wordt duidelijk, ruim van te voren met u afgesproken. Binnen de door u opgegeven voorkeuren proberen wij de afspraak te plannen. De beschikbare tijd wordt door ons zorgvuldig ingeschat om te voorkomen dat u er te laat bij bent. Bij de bezichtiging beoordelen wij de bouwkundige staat. Door onze praktijkervaring als makelaar komen vaak zaken naar voren die om nader onderzoek vragen. Wij geven praktische tips hoe eventuele problemen op te lossen zijn.
 

Onderzoek bij huis kopen

Om een goede aankoop te garanderen is het verrichten van onderzoek, onder andere omdat de wet de koper een verplichting tot het doen van onderzoek toeschrijft, een noodzaak. Allerlei juridische bijzonderheden worden door ons onderzocht, evenals historische gegevens over vervuiling e.d.. Daarnaast kunnen wij externe bouwkundige kennis inschakelen indien een opdracht dit eist. Uiteraard komen bij een appartement ook de actuele besluitvorming en financiële positie van de vereniging naar voren. Als ervaren makelaars weten wij waar op te letten.
 

Plaatselijke bekendheid bij een huis kopen

Bij het kopen van een huis zijn omgevingsfactoren van groot belang. Het is belangrijk volledig geïnformeerd te zijn over uw nieuwe woonomgeving. 

  • Wat zijn de toekomstplannen in uw nieuwe wijk? 
  • Zijn er zaken die overlast kunnen veroorzaken?
  • Wij praten u graag bij. Plaatselijke kennis van de Edese makelaar!

Prijs/kwaliteit verhouding bij een huis kopen

Door onze marktkennis en onze beschikking over alle recente transactiegegevens kunnen wij een goede inschatting maken van de courantheid en de prijs van de woning. Na de bezichtiging bespreken wij alle relevante informatie met u en geven wij direct een waarde af. Zo bent u snel geïnformeerd door de ervaren makelaars van ons kantoor.
 

Onderhandelingstactiek

Indien na zorgvuldige afweging van alle feiten wordt besloten het huis te kopen, bepalen wij een realistische onderhandelingstactiek. We spreken vooraf af waar de prijsgrens ligt en in de onderhandeling houden we de grenzen in de gaten. Ook nemen wij als makelaar overige voorwaarden op, bijvoorbeeld voor nader onderzoek en/of het rond krijgen van uw hypotheek. We houden geregeld contact met u om de actuele ontwikkelingen te bespreken.
 

De koopovereenkomst

Na een onderhandeling, waarbij op alle punten overeenstemming is bereikt met de verkopende partij is het belangrijk om alles schriftelijk vast te leggen. De opgestelde koopovereenkomst wordt door ons bekeken en beoordeeld waarbij uw belagen in deze juridische transactie voorop staan. Uiteraard begeleiden wij de complete transactie tot aan de uiteindelijke overdracht.
 

Nazorg

Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel overhoudt bij een transactie via ons kantoor. Voor eventueel gerezen vragen of verrassingen na de koop kunt u daarom ook zondermeer bij ons terecht.