Woning verkopen

U wilt u huis verkopen? Bel HOOM Makelaars in Ede voor een gratis waardebepaling zonder verdere verplichtingen. 
 

Tel 0318 - 655 550

Als u uw woning gaat verkopen dan informeert HOOM Makelaars u graag over het complete verkooptraject en de verkoopkosten. U zult hierbij kennis maken met onze persoonlijke en vakkundige dienstverlening.
 

Wilt u geheel vrijblijvend weten wat u woning waard is? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en maak kennis met ons actieve makelaarskantoor in Ede. Ons kantoor heeft meer dan 25 jaar ervaring.

Ons “uniek huis verkoop traject” heeft verschillende fases welke wij hieronder uitleggen:
 

Voortraject

Wij maken een reële inschatting van de verkoopkansen van uw woning. Door onze actuele marktkennis en onze beschikking over een unieke database met recent verkochte woningen kunnen wij u adequaat adviseren. Met name de grootte, de ligging, de afwerking en de bouwkundige staat spelen een rol bij vaststelling van de waarde. Een objectief oordeel van beëdigde makelaars en taxateurs.
 

Onderzoek

Om een vlekkeloze verkoop te garanderen is het verrichten van onderzoek van essentieel belang. Als makelaar onderzoeken wij erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, voorkeursrechten, kadastrale gegevens en andere relevante juridische bijzonderheden. Uiteraard letten wij ook bij een appartement op alle wetenswaardigheden. Hoe zit het met de servicekosten en het onderhoud? Is de VVE gezond? Wij zorgen voor de juiste beoordeling.
 

Verkoop strategie

Hoe snel wilt u verkopen? Dat is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Vanzelfsprekend spelen een concurrerend aanbod, de marktontwikkelingen en overige economische aspecten ook een rol. Na alle aspecten zorgvuldig in overweging te hebben genomen komen we uiteindelijk tot een advies vraagprijs.
 

Marketing

Een eerste indruk maak je maar een keer. Daarom zijn onze foto’s en verkoopteksten van professionele kwaliteit zodat uw woning constant optimaal wordt gepresenteerd. In overleg met u schakelen wij onze externe interieur adviseur in om uw woning optimaal te presenteren.

HOOM Makelaars beschikt zelf over een groot zoekers bestand. Bij elke nieuwe woning wordt eerste gekeken of wij in ons eigen bestand wellicht geschikte kandidaten kunnen vinden.

Ons kantoor is aangesloten bij de NVM. Wij hebben een directe aansluiting op het NVM-uitwisselingssysteem. Uw woning wordt aangeboden aan alle makelaars en hun cliënten. Vanzelfsprekend presenteren wij uw woning op Funda, het grootste woningportaal van Nederland.
 

Bezichtiging makelaar

Vooraf krijgt u van ons praktische tips voor de komende bezichtigingen. Elke bezichtiging wordt duidelijk, ruim van te voren, met u afgesproken. Met de kandidaat koper spreken we een contactmoment af om zijn reactie te vernemen. Alle resultaten worden aan u terug gekoppeld. Uw makelaar kent de uitgangspunten voor verkoop en opereert binnen de juiste kaders, in uw belang. Al onze kennis en ons vakmanschap wordt ingezet om uw woning in zijn volledigheid te laten zien. Zo wordt de opbrengst van de verkoop voor u zo hoog mogelijk.
 

Onderhandelingstactiek

Als makelaar geven wij vanuit onze dagelijkse ervaring eerlijk advies over een verantwoorde onderhandeling. Tijdens de onderhandelingen die wij voor u voeren bent u telkens volledig op de hoogte van de zaken die spelen. Het uiteindelijke doel: Het beste resultaat met een goed gevoel!
 

Koopovereenkomst

Alle details die zijn afgesproken voor de verkoop brengen wij zorgvuldig, duidelijk en volledig in kaart, en stellen naar aanleiding hiervan de koopovereenkomst op. De notaris zorgt ervoor dat de schriftelijke overeenkomst volledig volgens de officiële juridische standaard wordt afgewikkeld. Uiteraard begeleiden wij de complete transactie tot aan de uiteindelijke overdracht.
 

Nazorg

Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel overhoudt bij een transactie via ons kantoor. Voor eventueel gerezen vragen of verrassingen na de verkoop kunt u daarom ook zonder meer bij ons terecht.